Familjeföretaget Gomér & Andersson består av fyra starka verksamheter:

Auktionshuset Gomér & Andersson – din auktionsfirma sedan år 1929

Auktionshuset Gomér & Andersson håller auktioner online. Köp och sälj föremål via oss. Lämna in de föremål du vill sälja eller låt oss hämta dem åt dig. Budgivningen sker via nätet på marknadsplatsen auctionet.com.

Mäklarhuset Gomér & Andersson

En bostadsaffär är lika viktig för både köpare och säljare och inte minst för oss mäklare. Vi på Gomér & Andersson sätter alltid begreppet “förtroende” i fokus. I vår bransch är det en förutsättning för en bra affär. Vi måste kunna lita på varandra och veta att allt går rätt till så att båda parter blir nöjda i slutänden. Ett led i det arbetet är att vi anstränger oss lite extra, vi bryr oss ett steg till, från första kontakten till dess att affären är avslutad.

Gomér & Andersson Fastigheter

Gomér & Andersson förvaltar både bostäder och kommersiella fastigheter och lokaler i huvudsak Linköping och Norrköping.

Pantbanken

Vi på Pantbanken har bedrivit pantverksamhet sedan 1986. Hos oss kan du lätt låna på din egen ägodel och få pengar på några minuter. Vi finns i Linköping och Norrköping. Vi kan antikviteter, konst, silverföremål, smycken, äkta mattor, fotoutrustning samt elektronisk utrustning. Välkommen in med dina föremål för en fri värdering. Du kan också använda vårt värderingsformulär. Vi återkommer med ett utlåtande så fort vi kan.