Familjeföretaget Gomér & Andersson består av fyra starka verksamheter, Auktionshuset Gomér & Andersson, Mäklarhuset Gomér & Andersson, Gomér & Andersson Fastigheter AB samt Pantbanken.


Auktionshuset Gomér & Andersson – din auktionsfirma sedan år 1929

Auktionshuset Gomér & Andersson håller auktioner online. Köp och sälj föremål via oss. Lämna in de föremål du vill sälja eller låt oss hämta dem åt dig. Budgivningen sker via nätet på marknadsplatsen auctionet.com.


Pantbanken

Vi på Pantbanken har bedrivit pantverksamhet sedan 1986.

Vi kan antikviteter, konst, silverföremål, smycken, äkta mattor, fotoutrustning samt elektronisk utrustning. Allt sker med största diskretion och vi har självklart tystnadsplikt.

Välkommen in med dina föremål för en fri värdering. Du kan också använda vårt värderingsformulär. Vi återkommer med ett utlåtande så fort vi kan.


Mäklarhuset Gomér & Andersson

Vi ser det som en stor tillgång att vi representerar Gomér och Andersson – ett välrenommerat företag med erfarenhet i branschen sedan 1929.

En husaffär är lika viktig för både köpare och säljare och inte minst för oss mäklare. Vi på Gomér & Andersson sätter alltid begreppet “förtroende” i fokus. I vår bransch är det en förutsättning för en bra affär. Vi måste kunna lita på varandra och veta att allt går rätt till så att båda parter blir nöjda i slutänden. Ett led i det arbetet är att vi anstränger oss lite extra, vi bryr oss ett steg till, från första kontakten till dess att affären är avslutad.

Att köpa och sälja hus är en stor affär. Kanske den största i ditt liv. Flera praktiska frågor ska lösas, rätt beslut ska tas. I värsta fall är tiden knapp, då om någonsin finns ett behov av att känna trygghet och säkerhet.

Vi har i decennier förmedlat villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter och större egendomar runt om i Sverige. En styrka är vår tillhörighet till Mäklarhuset med drygt 120 mäklarkontor över hela landet. Vi ställer alltid upp med våra resurser och vårt kontaktnät. Om du till exempel vill sälja ditt hus och hitta ett bekvämare boende hjälper vi till med att söka lägenhet.

Våra erfarna mäklare har olika specialområden – från villor och fritidshus till jordbruks- och kommersiella fastigheter. Samtliga mäklare är registrerade av Länsstyrelsen och anslutna till Mäklarsamfundet. Vi har också juridisk kompetens inom bland annat boutredningar, arvskiften, testamenten och gåvor. Vid försäljning kan vi erbjuda en av marknadens bästa överlåtelseförsäkringar och en försäljningsgaranti. Du kan även få hjälp med skatteplanering och kapitalplacering. Behöver du hjälp med att hyra eller hyra ut lokaler kontaktar du vår lokalförmedlare.