• Banner Hemsida Auktionshuset2
  • Banner Hemsida Auktionshuset5
  • Banner20
  • Banner Hemsida Auktionshuset3

Att sälja på auktion

 Auktionhuset GomerAndersson auktionerna

Att sälja på auktion hos oss är enkelt!

Auktionshuset Gomér & Andersson förmedlar auktionsförsäljning online. Vi hjälper dig att snabbt och enkelt sälja dina föremål, allt från ett föremål till hela hem eller dödsbon. Lämna in de föremål du vill sälja hos oss eller låt oss hämta dem åt dig. Föremålen värderas av våra kunniga värderare, antingen över disk i våra Auktionshus eller genom ett kostnadsfritt hembesök. Vi garanterar inte att alla föremål tas emot. Är du osäker på om ditt föremål tas emot eller inte går det bra att skicka in bilder på objektet via e-post. Foton skickas till: auktionshuset@gomer-andersson.se. Det går även att skicka in förfrågningar via Värdering onlineFyll i formuläret och bifoga 1–3 bilder så återkommer vi så fort som möjligt. Om du föredrar att få dina föremål värderade över disk är du varmt välkommen in under våra öppettider

Helhetslösning

Vi kan hjälpa er med helhetslösning (försäljning, röjning och städning) när en bostad skall tömmas. Kontakta oss för mer information.
Linköping 013-37 52 10
Norrköping 011-36 10 00

Transport

Vi ombesörjer transporter av föremål till våra auktioner.
1500 SEK (inkl. moms) per timme för packning, lastning och lossning (två man).

Försäljningsvillkor

Säljaren betalar provision samt fotokostnad enligt överenskommelse. Fullständiga försäljningsvillkor bifogas med inlämningsavtalet.
Se fullständiga auktionsvillkor  

Det kan ske en andrasortering av föremål som har anlänt till oss efter hembesök. Detta beror på att det är först då som föremålens skick granskas ordentligt i samband med katalogisering.
När föremålen är färdigkatalogiserade fotograferas de i vår fotostudio. De placeras sedan i våra visningslokaler och läggs ut på www.auctionet.com för att kunna beskådas av eventuella köpare.

Maklarhuset rosa cmyk
Vid försäljning av bostad via Mäklarhuset Gomér & Andersson i samband med försäljning av föremål hos Auktionshuset Gomér & Andersson behöver du som kund endast betala halv försäljningsprovision för sålda föremål. Kontakta Mäklarhuset Gomér & Andersson för mer information 013-37 52 00.

Redovisning

Utbetalning samt redovisning över försäljningen sker 20 arbetsdagar efter auktionstillfället.


Varmt välkommen med ditt försäljningsuppdrag! Kontakta eller besök oss gärna!
 
Öppettider >>

Kontakt >>

logo auktionshuset lkpg nrkpg 1

Följ oss på Instagram!

Kontakta oss